Ortaca

1000A YAPI ORTACA BELEDİYE SPOR B GRUBU ŞAMPİYONU

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu 13. Hafta mücadelesinde 1000A Yapı Ortaca Belediyespor Marmaris Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 1000A Yapı Ortaca Belediyespor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Abone Ol

Play-off’a kalmayı haftalar önce garantileyen 1000A Yapı Ortaca Belediyespor  Muğla Süper Amatör Lig B Grubu 13 hafta mücadelesinde Marmaris Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.  Karşılaşmanın 33. Dakikasında Alper ile 1-0 öne geçen 1000A Yapı ortaca Belediyespor’a Marmaris Belediyespor 3 dakika sonra karşılaşmanın 36. Dakikasında Ulaş ile cevap verdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen 2. Yarıda maçın yıldızlarından Semih Can Ortaca Belediyespor’u

2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada bu skorla tamamlandı.
Bu sonuçla 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ligin bitmesine 1 hafta kala Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nu lider tamamlamayı da garantiledi.  Grupta play-off mücadelesi veren Marmaris Belediyespor ise play-off yolunda ağır bir yara aldı.  

1000A Yapı Belediyespor ligin son maçında Seydikemer deplasmanında Seydikemer Belediyespor ile karşılaşırken Marmaris Belediyespor  kendi sahasında Karaçulhaspor’u ağırlayacak. Grubun diğer maçında ligi 3. Bitirerek play-off’a kalma mücadelesi veren Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Seydikemer  Belediyespor mücadelesinde gülen taraf Seydikemer Belediyespor oldu.  Son haftaya girilirken play-off yolunda büyük avantaj elde etti.