PUAN PARKI 6

1000A Yapı Ortaca Belediyespor, deplasmanda Seydikemerspor ile karşılaştı. 90 dakikalık mücadelede gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 sona erdi. Bu sonuçla 1000A Yapı Ortaca Belediyespor puanını 22’ye yükseltti. En yakın rakibi Milasspor ile puan farkını 6’ya taşıdı. Liderliğini sürdürdü.

ŞAMPİYONLUK ORTACA’DA İLAN EDİLECEK

Seydikemerspor maçını kazansaydı şampiyonluğunu ilan edecek olan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor, bu sevincini kendi seyircisi önünde taşıdı. Haftaya Pazar günü Ortaca Ahmet Ateş Stadyumu’nda Ortaköyspor ile karşılaşacak olan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor, burada şampiyonluğunu ilan edecek ve coşkulu bir kutlama yapacak.

EREM KAYA: BİZ BİR BEDEL ÖDEDİK

Seydikemerspor maçı sonrasında, Ortaca Belediyespor Kulübü Başkanı Erem Kaya ve yönetim  kurulu üyeleri Haber48 TV’ye acıkmalarda bulundu. Kaya, şunları kaydetti: “Seydikemer deplasmanından bir puanla dönmek bizim için çok iyiydi. Matematiksel olarak haftaya kaldık. İsim sponsorumuz Çağlar Bey olsun, can dostum Sadık Çengel olsun, Özkan Baba olsun biz bir bedel ödedik. 3 yıldır bu ligin şampiyonuyuz. Bakın ben şampiyonum. Problem yok. Ama şampiyonluk kutlamasını Rabbim Ortaca’da kutlamayı nasip edecek inşallah.

ŞÖLENE DAVET EDİYORUM

Bütün Ortaca sevdalılarını, bütün Ortaca gönüllülerini haftaya pazar günü müthiş bir şölene davet ediyorum. Demek ki bu hikâyenin böyle bitmesini, Rabbim böyle müsaade etmiş. İnşallah haftaya Pazar günü Ortaca stadyumunu hep beraber yakarız. Benim için bu hikaye çok değerli. Bu hikaye şöyle değerli, 3 yıl önce arkadaşlarımla beraber kulübü kapanmak üzereyken devraldık, bugün burada galip gelseydik şampiyon olurduk. Berabere bitti. Matematiksel olarak en yakın rakibimizin 6 puan önündeyiz.  Haftaya Pazar bize bir puan yetiyor.

SİYASETLE GELMEDİK, SİYASETLE GİTMEYECEĞİZ

Çok bedel ödedik. Hiçbirimiz siyasetle gelmedik. Siyasetle gitmeyeceğiz. Allah haftaya pazar günü çok güzel bir kutlama nasip edecek. Ortacalı olan herkesi, siyah beyaza gönül veren herkesi haftaya Pazar günü tribünde şölenle kutlamayı rabbimden niyaz ediyorum. Herkesi o maça kalben bekliyorum.

ORTACA’DA APART OTELİN ÇATI KATI ALEV ALEV YANDI ORTACA’DA APART OTELİN ÇATI KATI ALEV ALEV YANDI

HASAN KÖYMEN BENİM DOSTUM

Hasan Köymen benim çok değerli bir dostumdur. 3 yıldır beraber çok değerli dostluklar elde ettik. Biz onları misafir ettik, onlar bizi çok güzel misafir etti. Ama bazı şeyler ahlak ve misafirlik sınırlarını aşması gerekiyormuş. Bunda Hasan Köymen başkanımın hiçbir suçu yok. Belediye başkanımın hiçbir suçu yok. Demek ki bazı insanlarımızın zoruna gitmişiz. Ama normal. Futbol sahada kalır. Bitti. Herkes evine gidiyor. Bizde Ortaca’mıza döneceğiz. Seydikemer bizim dostumuz.

ÇAĞLAR ALKILI: DAHA COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ

1000A Yapı Ortaca Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı ve isim sponsoru Çağlar Alkılı ise şunları söyledi: “Çok heyecanlıydık. Bugün bu maçta bu işi bitireceğimize inanarak gelmiştik. Kısmet değilmiş. Ortaca’mızda kendi evimizde,  daha güzel, daha coşkuyla kutlayacağımızı düşünüyorum şampiyonluğu…  Burası için şampiyon olmanın beklentileri içerisindeydik. Olmadı. Haftaya inşallah.

ÖZKAN KALKAN: ŞAMPİYONLUĞUMUZU ORTACA’DA İLAN EDECEĞİZ

1000A Yapı Ortaca Belediyespor Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Kalkan da şöyle konuştu: “Bugün galibiyet için geldik. Olmadı. Kısmet değilmiş. Bütün oyuncularımı, kardeşlerimi, evlatlarımı tebrik ediyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Futbolda bir iki hafta olup da maç yapmadığınız zaman olmuyor. Aralardaki açığımızı kapatmak için Muğla spor ile bir hazırlık maçı yaptık. İyi geçti. Tabi bugün galibiyetle ayrılmak isterdik. Olmadı. Ama üzgün değilim. Şöyle ki Ortaca’da kendi taraftarımızın önünde, bizi sezon başından beri destekleyen taraftarımızın önünde bu şampiyonluğu kutlamak nasip olacakmış. Ortaca’da şampiyonluğumuzu resmi olarak ilan edeceğiz.”

SADIK ÇENGEL: ŞÖLEN HAFTAYA

1000A Yapı Ortaca Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Çengel ise “ Bugün maçı almak istiyorduk. Biraz kalbimiz kırıldı. Allah bu şöleni haftaya nasip edecek. Bekliyoruz. Çok heyecanlıydık. Hayırlısı. Allah büyük.” İfadelerini kullandı.

ADEM ÇOBAN: HAFTAYA KALMASINA SEVİNDİM

1000A Yapı Ortaca Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çoban da “Elimizden gelen her şeyi yaptık. Bir maratondu. Bazen üzüldük, bazen kırıldık, bazen sevindik. Ama bugün buradaki hedefimiz 3 puanı alıp şampiyonluğumuz ilan etmekti. Olmadı. Hafta kaldı. Haftaya kalmasına sevindim. Niye sevindim. Kendi evimizde şampiyonluğu kutlarız. Kendi taraftarımızla mutluluğumuzu yaşarız. Bu ligde mücadele eden tüm takımları tebrik ediyorum.” Diye konuştu.