Bölgesel Amatör Lig 9'uncu grupta yer alan ve Muğlaspor'un puan olarak gerisinde kalan Yatağanspor ile, Muğla Süper Amatör Ligi B grubunu ve play off grubunu lider olarak tamamlayan 1000a Yapı Ortaca Belediyespor, Muğla'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil etmek için karşı karşıya gelecek. BAL Statüsünün 12/e ve 13. maddeleri gereği Muğla Atatürk stadında 30 Nisan 2023 Pazar günü saat 15.00‘de eleme sistemiyle tek maç yapılacak olan mücadelede kazanan takımstatü gereği 2022-2023 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek. 

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda gerçekleştirilen toplantıda mücadelenin oynanacağı tarih ve saat ile birlikte karşılaşmaya yönelik kurallar belirlendi. Toplantıya Muğla Gençlik  ve Spor İl Müdürü Musa Kazım AÇIKBAŞ, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nedayi ATAKAN,  TASKK Genel Başkan Yardımcısı ve Federasyon Başkanımız Mehmet TOP, Futbol İl Temsilcis Ali KARAKAYA, Yatağanspor Kulübü Başkanı Mustafa YENİOĞLU, 1000a Yapı Ortaca Belediyespor Kulübü Başkanı Erem KAYA katıldı.

BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI

Ortaca Belediyespor ile Yatağanspor arasında oynanacak olan Play Out mücadelesi Haber48 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.