HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Muğla'yı Bölgesel Amatör Lig'de önümüzdeki sezon temsil edecek takım 30 Nisan Pazar günü Muğla Atatürk Stadı'nda oynanacak maçla belirlenecek. Bu önemli karşılaşma Haber48 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

1000A Yapı Ortaca Belediyespor, pazar günü karşı karşıya geleceği Yatağanspor maçı için son hazırlıklarını yapmak üzere bugün Ortaca'dan Muğla'ya hareket etti. 1000A Yapı Ortaca Belediyespor Başkanı Erem Kaya, kulübün ikinci başkanı Özkan Kalkan, kulüp yöneticileri Tarık Özalp, Adem Çoban, Sadık Çengel ve kulüp menajeri Tugay Ulusoy teknik ekibi ve oyuncuları Muğla'ya başarı dileklerinde bulunarak uğurladı. 

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR'DAN ERKEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR'DAN ERKEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Takım otobüsünün hareket etmesinden önce Haber48 Gazetesi'ne konuşan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor Başkanı Erem Kaya; "Üçüncü kez inşallah şampiyon olmaya gidiyoruz. Koca bir sezonun emeği bu maç sonucuyla taçlandıracağız. Yönetim olarak inandık. Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, Kaymakamımız Meral Uçar, Emniyet Müdürümüz Reşat Tosun Bey, takım, teknik heyet, hepimiz bu maça hazırız. Bir doksan dakika sonuçta. Sezonun emeğini almak istiyoruz. Hedef 2024'ün kapsamının en önemli maçına çıkıyoruz. Bizimki memleket meselesi. Teknik ekibimiz, kadromuz tam bir şekilde hazır." dedi.


1000A Yapı Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Erhan Özer ise; "Artık son maçımıza gidiyoruz. Söylenecek çok bir şey yok. Buraya kadar geldik. Büyük final. Hazırız. Takım halinde, kulüp halinde BAL Ligi'ni hak ediyoruz. Birinci adımını Pazar günü inşallah atacağız." ifadelerini kullandı.

1000A Yapı Ortaca Belediyespor Kaleci Antrenörü Ozan Öztürk de; "Kalecilerimiz konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Tabi ki bunu takımın geneline yaymak lazım. O anlamda çok başaralı bir sezon geçirdik. Bu başarılı sezonu taçlandırmanın zamanı geldi. Anlamı olması için Muğla'da oynayacağımız Yatağanspor maçını kazanıp şehrimize mutlu dönmek istiyoruz." şeklinde konuştu.