Fethiye Kaymakamlığı, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Babadağ Teleferik ile Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi ortaklığında gerçekleştirilen etkinlikte, Fethiye Kredi Yurtlar Kurumu’nda konaklayan 100 öğrenci gencimiz, teleferik eşliğinde Babadağ’ın 1700 metre pistine çıktı. Deneyimli pilotların desteğinde "100’üncü yılda 100 uçuş" söylemiyle  yamaç paraşütü ile gökyüzüne  yükselen öğrenciler, Ölüdeniz’in nefes kesen manzarasında Türk bayrağı açtılar. 40 dakika kadar süren uçuşun ardından öğrenciler Belcekız sahiline iniş yaptı. Muazzam anlar yaşadıklarını dile getiren öğrenciler, 100. yıla yakışan bir çoşkunun yaşandığını belirttiler.

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilot Kooperatifi Başkanı Tolga Yıldırım , 100 ticari uçan pilot arkadaşımız, Cumhuriyet'imizin 100.yılı için Muğla'dan gelen günde 100 öğrenci arkadaşımızı uçurarak Cumhuriyetimiz'e destek vediklerini açıkladı.
Etkinliğe katılan tüm öğrenciler çoşkusunu farklı cümlelerle dile getirdi. Öğrenci Ayben Kahraman, Cumhuriyet'imizin  her yıl olduğu gibi 100.yılında da çoşkuyla kutlanmasından ötürü Türk halkına teşekkür ederken, Cumhuriyet heyecanını da derinden hissettiğini belirtti.  Ayşegül Paksoy ise; Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamaktan ve Cumhuriyet sayesinde yamaç paraşütü etkinliğinde ilk kez bulunmaktan ötürü çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti.

MİNİBÜS İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ ERDOĞAN KOCAEL HAYATINI KAYBETTİ MİNİBÜS İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ ERDOĞAN KOCAEL HAYATINI KAYBETTİ

kız

Kaynak: iha