Muğla

2025 yılının son muhtarlar toplantısı gerçekleşti

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci öncülüğünde düzenlenen yılın son muhtarlar toplantısı, Herodot Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda 2025 yılı çalışmaları değerlendirilirken, 2026 yılı hedefleri paylaşıldı.

Bodrum Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıya; Başkan Tamer Mandalinci’nin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi Başkanı, kurum yetkilileri, Bodrum Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

MUHTARLARDAN TALEP VE ÖNERİLER

Toplantı boyunca mahalle muhtarları; altyapı ve üstyapı çalışmaları, temizlik hizmetleri, kaçak yapılaşmayla mücadele, pazar yerlerinin durumu ve çevre düzenlemeleri başta olmak üzere mahallelerine ilişkin talep ve önerilerini dile getirdi.

Muhtarlardan gelen talepleri tek tek not alan Başkan Mandalinci, çözüm noktasında ilgili birim müdürleri ve başkan yardımcılarına talimat verdi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Bodrum Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, başta Başkan Tamer Mandalinci olmak üzere mahallelerde etkin hizmet sunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

“2026 YILI DAHA ETKİN BİR SAHA YILI OLACAK”

Belediye ve muhtarlar arasındaki iş birliği ile ulaşılabilirliğin önemine vurgu yapan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, şu ifadeleri kullandı:

“2025 yılı boyunca muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan ve meclis üyelerimizden gelen talepleri karşılamak için canla başla çalıştık. Bütçemizi çok daha iyi bir noktaya taşıdık. 2026 yılı, Bodrum Belediyesi’nin sahada çok daha etkin ve yüksek bir ivmeyle çalışacağı bir yıl olacak. Yeni yılın sizlere, ailelerinize ve tüm mahallelerimize huzur getirmesini diliyorum. Birlikte üreten, birlikte güzelleştiren bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”