• Haberler
  • Spor
  • 29. Valilik Kupası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu

29. Valilik Kupası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu

29. Valilik Kupası Futbol Kupası Turnuvası'nın kazananı belli oldu. 21 takımın kıyasıya rekabet ettiği turnuvada tam 91 karşılaşma yaşandı. Amatör futbolcular sahada takımları için ter döktü.

29. Valilik Kupası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’da “29. Valilik Kupası” şampiyonu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu oldu
Muğla Valiliği tarafından bu yıl 29.'su düzenlenen Valilik Kupası Futbol Turnuvası sona erdi. Muğla için bir gelenek haline gelen turnuvayı E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kazandı.

TURNUVANIN FİNAL MAÇI HEYECANLI ANLARA SAHNE OLDU

Turnuvanın final maçı Menteşe ilçesi Düğerek Stadında yapıldı. Heyecanın dorukta olduğu son maçta Muğla E Tipi Kaplı Ceza İnfaz Kurumu ile Çörüşspor karşı karşıya geldi. 

Kıyasıya rekabetin yaşandı mücadelede Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 1-0 galip geldi.

24 takımın mücadele ettiği turnuvada 91 karşılaşma yapıldı.

Turnuvanın final maçını Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Aslan, cezaevi savcısı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Federasyon Başkanı Mehmet Top, Gençlik ve Spor Menteşe İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ile sporcular ve futbolseverler izledi.

Turnuva sonunda şampiyonluk kupası ve madalyalar, protokol üyeleri tarafından sporculara takdim edildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme