Sancaktepe'de dün meydana gelen olayda oyun oynamak için akşam saati dışarı çıkan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki ağabeyi Batuhan Sağın, akşam saatlerinde kaybolmuştu. İhbar üzerine polis ekipleri harekete geçti ve arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Arama çalışmaları devam ederken 3 çocuktan kahreden haber geldi. Hilal Mahallesi Gülpembe Sokak'ta bulunan bir inşaatın görevlisi, inşaatın yağmur suyuyla dolu temelinde çocuk cesedi gördü ve hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, 3 çocuğun cesedini yağmur suyunun tahliye edilmesi ile buldu.

Köyceğiz'in İncisi Avangart Cafe & Restaurant Köyceğiz'in İncisi Avangart Cafe & Restaurant

Yapılan incelemede ise cesetlerin, 3 kardeşin kaybolduğu tarihten bu yana aranan Berat, Baran ve Batuhan Sağın'a ait olduğu teyit edildi.

3 KARDEŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sancaktepe'de yaşanan acı olayın ardından hayatlarını kaybeden 3 kardeş, son yolculuklarına Sancaktepe Saruhan Camisi'nde uğurlandı. Birçok kişi cenaze törenine katıldı ve acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti. Kardeşlerin cenazeleri dualar eşliğinde defnedilmek üzere toprağa verildi.

Cenaze töreninde acılı baba Ayvaz Sağın'a Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü de taziye dileğinde bulundu. Mahalle sakinleri ve yakınları ise ailenin yanında olmak için cenaze törenine katılanlar arasındaydı.

Cenaze namazı, ikindi vakti Sancaktepe Saruhan Camisi'nde kılındı ve ardından Sağın kardeşler, Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

"KAHREDEN DETAY"

Olayda 3 kardeşin ölmesine neden inşaat alanındaki suda bulunan topun fotoğrafı yürek burktu. İnşaat temeline düşerek hayatını kaybeden 3 çocuğun babası Ayvaz Sağın, "2018 yılında da bir çocuğumuzu kaybettik. Bu 4. Çocuk oldu, yapacak bir şey yok kader ama olayda ihmal var. Oraya gittiğimizde kısa bir saç var. Topu düşmüş topu alayım derken biri girmiş diğerleri de peşinden girmiş 3'ü de boğulmuş, gerekli yerlere şikayette bulunacağım." ifadelerine yer verdi.