Abdulkadir Çelik BBP Ortaca İlçe Başkanı seçildi!
BBP Ortaca İlçe Başkanlı dün gerçekleştirilen törenle yeni hizmet binasını açtı ve ilçe kongresini gerçekleştirdi. İş insanı Abdulkadir Çelik, İlçe Başkanı olarak görevine başladı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Ortaca İlçe Kongresi ve yeni hizmet binası açılışı, 8 Ağustos 2025 tarihlerinde BBP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emin Serin’in katılımıyla yapıldı. Mevcut BBP Ortaca İlçe Başkanı Abdülkadir Çelik’in tek aday olarak girdiği kongrede, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Program, şehitler Mustafa Kemal Atatürk ve Muhsin Yazıcıoğlu için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
“SİYASET MAKAM DEĞİL, MİLLETE HİZMET SÖZÜDÜR”
İlçe Başkanı Abdülkadir Çelik konuşmasına selamlarını sunarak başladı ve şu ifadeleri kullandı:
“Bugün burada Ortaca İlçe Başkanlığı’nın açılışını gerçekleştirmek ve kongre yapmak için buluştuk. Bu kutlu adımı atarken büyük bir gurur ve heyecan duyuyorum. Merhum ve şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde yürüyen bizler için siyaset, makam veya mevki değil; millete hizmet yolunda verilen bir sözdür. Bugün Ortaca’da sözü daha güçlü ve kararlı haykırmak için buradayız. İlçe binamızın kapılarını milletimize açarken, bu bina sadece siyasi bir merkez değil, aynı zamanda Ortaca halkının derdiyle dertlenen ve sorunlarına çözüm arayan bir hizmet kapısı olmasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın derdine 7/24 koşan teşkilat anlayışıyla daima burada olacağız.”
“KONGRE, TAZELENME VE YENİLENME SÜRECİDİR”
Konuşmasının devamında kongrelerin önemine değinen Çelik, “Kıymetli dava arkadaşlarım, kongremiz sadece bir seçim değil; tazelenme ve yenilenme sürecidir. Partimizin köklü değerlerle geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bizim siyasetimiz ahlaklı, ilkeli, şeffaf ve halk odaklı olacaktır. Tarımın yaşadığı zorluklar, gençlerimizin yaşadığı işsizlik sıkıntıları, kadınlarımızın üretime daha çok katılma isteği gibi sorunlara sadece eleştirel değil, çözüm üreten bir anlayışla sahada olacağız” dedi.
“BU BİNA KARDEŞLİĞİN VE ADALETİN MERKEZİDİR”
BBP Ortaca İlçe Başkanı, hareketlerinin bir gönül hareketi olduğunu belirterek, “Bugün açılışını yaptığımız bu teşkilat binası; gönüllerin buluştuğu, kardeşliğin, adaletin ve vatan sevgisinin merkezidir. Her kapısını çaldığımız vatandaşa bu duyguları hissettirmek boynumuzun borcudur. Önümüzdeki seçimlerde elbette milletimizin kaderine yön verecek nice dönüm noktaları var. Ortaca’da sancağı BBP olarak en yükseğe taşıyacağız inşallah” ifadelerini kullandı.
MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN SÖZLERİNİ HATIRLATTI
Konuşmasının sonunda teşekkürlerini sunan Çelik, kutlu davanın lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu bir kez daha andı ve şu sözünü hatırlattı:
“Bir saniyesine bile hâkim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur.”
Bakmadan Geçme





