Yerel seçimin Ortaca'daki sonuçlarıyla ilgili AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan bir değerlendirmede bulundu. Kaplan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Bizim için değişen bir durum olmayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimizin emrinde canla başla çalışmaya devam edeceğiz." ifadeleri dikkat çekti.

İşte Kaplan'ın seçim sonucuyla ilgili değerlendirmesi:

"Mahallî İdareler Seçimlerinin başta ilçemiz olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve şehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

5 yıl boyunca Ortaca’mıza hizmet eden Gençlik Kolları İl Başkanlığım ve ilçe Başkanlığım dönemimde birlikte görev yaptığımız süre boyunca uyum içerisinde çalıştığımız ve gayretine şahit olduğum Alim Uzundemir başkanımıza memleketimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Günün sonunda milletimizin sandıkta ortaya koyduğu iradeyi başımıza tac ediyoruz. Bizim için değişen bir durum olmayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimizin emrinde canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Seçim kampanyası süresi boyunca bizlerle beraber çalışan yol arkadaşlığı yapan destek veren teşkilat mensuplarımıza, meclis üyelerimize ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum."

ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM