Gündem Haberleri

Alacak Verecek Meselesi Cinayetle Sonuçlandı: Önce Kuyuya İtti, Sonra Ateş Ederek Öldürdü!

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde bir süredir kayıp olan Ramazan Yol hakkında eşi kayıp başvurusunda bulunmuştu. Kendisiyle son görülen kişinin jandarmadaki ifadesi üzerine Ramazan Yol'un cesedi, su kuyusunda bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin ifadesinde ise, "Alacak verecek meselesi yüzünden 3 metrelik su kuyusuna ittim, ardından tüfekle ateş ederek öldürdüm" şeklinde konuştuğu iddia edildi.

Abone Ol

Dün saat 02.00 sıralarında Doğanhisar ilçesi Başköy Mahallesi'nde yaşanan olayda Akşehir ilçesinde yaşayan Ramazan Yol, evinden çıkarak eşine Doğanhisar'ın Başköy Mahallesi'ne gideceğini söyledi. Bir süre sonra Ramazan Yol'dan haber alamayan eşi durumu jandarmaya bildirdi.

ÖNCE KUYUYA ATTI, SONRA ATEŞ ETTİ

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan araştırmada kayıp şahsın en son Şükrü Ö. (41) ile görüldüğü belirlendi. Bunun üzerine jandarma ekipleri Şükrü Ö'yü yakaladı. Şükrü Ö.'nün jandarma tarafından alınan ifadesinde, "Ramazan Yol ile aramda alacak verecek meselesi vardı. Bu yüzden Ramazan Yol'u Ayaslar Mahallesi Gölcük mevkisinde bulunan 3 metre derinliğindeki boş su kuyusuna ittim, ardından av tüfeği ile üzerine doğru ateş ederek öldürdüm" dediği öne sürüldü.

CANSIZ BEDENİNİ EKİPLER ÇIKARDI

Olayın ardından Ramazan Yol'un cesedi itfaiye tarafından su kuyusundan çıkartılarak hastane morguna götürüldü. Gözaltına alınan şüpheli Şükrü Ö.'nün işlemleri sürüyor.



Kaynak: İHA