ORTACA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

2019 yılındaki yerel seçimlerde Ortaca Belediye Başkanı olarak seçilen Alim Uzundemir, görev yaptığı süre zarfında Ortaca’ya birçok eser yaptı, yatırım gerçekleştirdi. Ortaca’yı tarihin en büyük eser ve yatırımlarına kavuşturdu. Uzundemir’in yaptıklarıyla Ortaca’nın çehresi değişti.

UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM

EKONOMİ TAKDİR HAKKINI DEĞİŞTİRDİ

Uzundemir, Ortaca Belediye Başkanlığı’na seçilmeye en yakın aday olarak görülürken, ülkede yaşanan ekonomik kriz vatandaşın sandıktaki takdir hakkının değişmesine neden oldu. Uzundemir’in seçilememesinde en büyük neden bu olarak gösteriliyor.

VEDA MESAJI

Uzundemir, Belediye Başkanı olarak tekrar seçilememesinin ardından sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı. Uzundemir’in mesajı şöyle: “2019 yılından itibaren, şahsıma duyduğunuz güven ve verdiğiniz destek ile bana belediye başkanı olarak hizmet etme imkânı verdiniz. Bana duyduğunuz güven ve verdiğiniz desteği boşa çıkarmamak için var gücümüzle Ortaca için en iyisini yapmaya çalıştık. Şükürler olsun ki verdiğim tüm sözleri yerine getirmenin gururu ve mutluluğu ile görevimden ayrılıyorum. Siz değerli hemşehrilerime, benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan değerli meclis üyelerime ve belediye personelimize sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin.”