Arda Güler için Real Madrid'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü forma giyemeyen ve ayrılığı gündeme gelen yıldız oyuncu Arda Güler için flaş gelişmeyi İspanya basını duyurdu. İşte detaylar...

Real Madrid'de sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler, sakatlıklardan dolayı bir türlü forma şansı bulamadı. İspanyol ekibinden ayrılacağı iddiaları gündeme gelen Arda Güler için karar verildi.

ARDA GÜLER TRANSFERİ BİTTİ
Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den 20 milyon euro bonservisle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle şu ana kadar hiç forma giyemedi. Genç yıldız için geçtiğimiz günlerde ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. Ancak İspanya basınında yer alan habere göre; Başkent ekibi, Arda'yı kesinlikle bırakmayı planlamıyor. Genç yıldızın geri dönüşü için sabırla beklenecek ve forma şansı verilecek.

GERİ DÖNÜYOR! TARİH VERİLDİ...

Arda Güler'in sahalara ne zaman döneceği de belli oldu. İspanya basınında yer alan bir diğer habere göre; Genç yıldız, Real Madrid'in İspanya Süper Kupası'nın yarı finalinde Atletico Madrid ile oynayacağı maça yetişecek.

FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSI

BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de 35 resmi maça çıkan Arda Güler, toplam 1547 dakika süre almış ve 6 gol, 7 asistle skora etki etmişti.