Muğla'nın Dalaman ilçesinde faaliyet gösteren ASGİDO Dondurma, tamamen doğal ürünlerle ve katkı maddesiz ve aroma değil saf meyvelerle ürettiği dondurmalar ile namını çoktan il sınırları dışına duyurmuş bir lezzet noktası. Alim Akçabel'in 1994 yılında başlayan dondurmacılık macerası tam 25 yıldır devam ediyor. Hayatını adadığı mesleğinde, birçok lezzeti doğal malzemeler kullanarak mükemmelleştiren Alim Akçabel, eşinin bulduğu bal kabaklı dondurma gibi farklı ve özgün lezzetleri de markasına dahil etmeyi başarmış. 

ASGİDO Dondurma'da tüm dondurmalar katkı maddesiz ve aromasız üretiliyor. Damla Sakızı Rodos Adası'ndan, yerli üretim Salep, mevsiminde üretilen doğal ve yerli meyveler ve tabiki olmazsa olmazı keçi sütü. Dondurmalarında keçi sütü ve inek sütünü yarı yarıya kullandığını belirten Akçabel, arzu eden müşterilerinin daha önceden sipariş vermeleri durumunda sadece keçi sütü kullanarak da dondurma yaptıklarını belirtiyor. 

ASGİDO Dondurma'da daha önce yediğiniz dondurmaları unutacaksınız. Doğal ve katkısız dondurma lezzetini tatmak isteyenler için;

Adres: Altıntaş Mahallesi - Gazi Bulvarı NO: 172/1   Dalaman/MUĞLA   (Gazi Bulvarı Hastane Kavşağı  Eski Gizem Market'in yerinde)
Telefon: 0544 488 4048