MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI

Muğla’yı şu anda profesyonel olarak TFF 1.Lig’de Bodrumspor TFF 2. Lig’de ise Fethiyespor temsil ediyor.  Bal 5. Grup’ta mücadele eden Yatağanspor ve Muğlaspor şu ana kadar ki performanslarını ligin sonuna kadar devam ettirdikleri takdirde beklide ilk defa Muğla profesyonel liglerde 3 takımla temsil edilme hakkını kazanacak.
 

GOL YEMEDEN NAMAĞLUP LİDER YATAĞANSPOR

Tarhinin en başarılı dönemini geçiren Yatağanspor Bal Ligi 5. Grup’ta 7 hafta sonunda aldığı 6 galibiyet ve 1 beraberlik ile attığı 15 gole karşılık hiç gol yemeden liderliğini sürdürüyor. Ligde 7 hafta karşılaşmasında da ligin güçlü takımlarından Antalya Kumluca Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Yatağanspor  8. Haftada büyük derbide Muğlaspor ile karşılaşacak.
 

EFSANE MUĞLASPOR GERİ DÖNÜŞ YOLUNDA


Tarihinde daha önce 2. Ligde mücadele etmiş Muğlaspor arka arkaya geçirdiği kötü sezonlardan sonra Bal Ligi’ne kadar geriledi. Geçtiğimiz sezonlarda Bal Ligi’ni orta sıralarda tamamlayan Muğlaspor ilk defa bu sezon tekrar profesyonel lige dönme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bal 5. Grup’ta Yatağanspor’un ardından 2. Durumda bulunan Muğlaspor  attığı 15 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü. 12 puan toplayan Muğlaspor 7 hafta da karşılaştığı Sivaslı Belediyespor’u kendi evinde 4-0 mağlup etti. Ligin 8. haftasında sezonun en önemli karşılaşmalarından birine çıkacak olan Muğlaspor rakibi Yatağanspor ile derbiye çıkacak. Muğlaspor Yatağanspor’u mağlup ettiği takdirde rakibine ilk yenilgisini tattırmanın yanı sıra liderlik koltuğunu da devralmış olacak.

Ekran görüntüsü 2023-11-27 151245