Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü Antalya’daki Tünektepe Teleferik Merkezi’nde meydana gelen kazada, teleferik direğinin kırılması sonucu 1 teleferik zarar görmüş ve içerisindeki vatandaşlar düşmüştü.

6 GÜNDÜR ARANAN GENÇTEN ACI HABER 6 GÜNDÜR ARANAN GENÇTEN ACI HABER

1 KİŞİ ÖLDÜ, 10 KİŞİ YARALANDI

Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Kaza sonrası teleferik çalışması durdu ve 24 kabinde yaklaşık 171 kişi mahsur kaldı. Havadan ve karadan operasyonlarla mahsur kalanları kurtarma çalışması yapılıyor.

MUĞLA EKİBİ DE GİTTİ

Öte yandan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise kazayı öğrenir öğrenmez Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekiplerine destek olmak için 13 personel, 4 arama kurtarma aracıyla Antalya'ya gitti.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Antalya’da yaşanan teleferik kazasında vatandaşlarımızın tahliyesi için sağlık ekiplerimiz ve itfaiye ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras koordinesinde görev alan ve çalışmalarında sona yaklaşan tüm ekiplere kolaylıklar dileriz.” Denildi.