Başkan Mandalinci Bitez'de sahadaydı
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, iki gün süren Bitez ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu sorunları yerinde dinleyip çözümler için ekibiyle birlikte harekete geçti. Çocuklarla da yakından ilgilenen Mandalinci, mahalleye dair tüm talepleri not aldı.
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, mahalle ziyaretleri kapsamında Bitez’de saha incelemelerinde bulundu.
İki gün süren ziyaret programında vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Mandalinci, sorunları yerinde dinleyerek çözüm önerilerini ekibiyle birlikte değerlendirdi.
ESNAFI TEK TEK ZİYARET ETTİ
Ziyaretlerin ilk gününde Bitez Köyiçi mevkiinde başlayan programda, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerindeki işletmeleri tek tek ziyaret eden Başkan Mandalinci, esnafa hayırlı işler dileyerek talep ve şikâyetleri dinledi.
Ziyaretlerde Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü’nün yanı sıra başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri de hazır bulundu.
SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN SAHADAYIZ
Özellikle yaya ve araç trafiğine dair dile getirilen sorunları yerinde inceleyen Başkan Mandalinci, mahalle muhtarı ve teknik ekibiyle birlikte çözüm odaklı değerlendirmelerde bulundu.
Tespit edilen ihtiyaçlara yönelik gerekli adımların en kısa sürede atılacağı belirtildi.Mahalle ziyaretlerinin süreceğini belirten Başkan Tamer Mandalinci, “Bodrum’u birlikte yönetmek, mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çözüme kavuşturmak için sahadayız. Tüm hemşehrilerimizin görüşü bizim için kıymetlidir” dedi.
Bakmadan Geçme





