ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI

2019 yılında göreve gelen ve yaptığı hizmetlerle Ortaca’ya çok şey katan, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in ilçeye kazandırdığı önemli hizmetlerden biri de TÜVTÜRK. TÜVTÜRK’ün Ortaca’ya gelmesi için büyük çaba gösteren ve sonunda istediğini alan Başkan Uzundemir, TÜVTÜRK’ün yapı ruhsatını da imzaladı.

ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Başkan Uzundemir’in imzasına ilişkin Ortaca Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 377. Sokak’a yapılacak olan 2 Kanallı Araç Muayene İstasyonu’nun ( TÜVTÜRK ) yapı ruhsatı Belediye Başkanımız Alim Uzundemir tarafından imzalanmış olup, en kısa zamanda yapım çalışmalarına başlanacaktır. İlçemize kazandırılan bu hizmet siz değerli Ortacalı Hemşehrilerimize ve bölgemize hayırlı olsun.” Denildi.

ORTACA’YA YAPILAN BÜYÜK YATIRIM

Başkan Uzundemir, TÜVTÜRK ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda, “TÜVTÜRK’ün yerini teslim ettik. Halin yanına olacak. Fethiye’deki gibi, Muğla’daki gibi kalıcı istasyon kuruyoruz. Bana göre Ortaca’ya yapılmış son 20-30 yılın yatırımı. Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz’de ortalama 150 bin araç var. 150 bin araç Fethiye’ye, Muğla’ya gitmeyecek. Ortaca’ya gelecek. Kamyonlar dahil. Bununla Ortaca’nın ekonomisi canlanacak. Devletin ekonomisinin gideri azalmış olacak. Uzak mesafede gidildiği için yakıt harcaması fazla oluyordu. Bu milletin cebinde kalacak.” demişti.