Açılış törenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durğun, MYK üyeleri avukat Bahadır Alperen ve Ali Uçak, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Ortaca İlçe Kaymakamı Kenan Aktaş, Ortaca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alim Uzundemir, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

TESİSİ KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

Ortaca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alim Uzundemir, törende yaptığı konuşmada, “Allah’ın izni ve sizlerin destekleriyle bu makamlara geldik. Bu makamlara layık olabilmek için de gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık.” Dedi. Başkan Uzundemir, şunları kaydetti: “Pandemi, savaş ve depremden dolayı dünya ekonomisi ve ülke ekonomisi biraz sarsıldı. Bu sarsıntılara rağmen, sizlere hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak bu eserleri sizlere kazandırmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum.”

ÇOCUKLARA ÖNCELİK TANIDIK

“Bütün hizmetlerimizde çocuklarımızı öncelikli tanıdık. Çünkü çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Akıllı cihazlar, oyunlar… Çocuklarımızı bu nebze kurtarabilmek için yapabileceğimiz her şeyi yaptık. En son spor bakanımızdan iki tane halı saha almıştık. Ben halı sahaları okullarımızın bahçesine yapmak istiyorum dedim. Bakanımızda memnun oldu. Halı sahamızı 8’e çıkardı. Bunları okullara yaparak, gençleri daha sağlıkları yetişmeleri için elimden geleni yaptım.”

VATANDAŞLAR TENİS İÇİN DALAMAN’A GİDİYORDU

“Şimdi de tenis kortu. Biliyorsunuz toprak tenis kortumuz yoktu. Burada tenis seven vatandaşlarımız Dalaman’a gidiyordu. Bizde bunu öncelikli yaparak 4 adet tenis kortu yaptık. Ulusal ve uluslararası maç yapabilecek şekilde saha oluşturduk ve idare bina yaptık. MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu görüştü bir tane daha kapalı tenis kortu yapıyoruz. Osmanağaoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum. Filiz Hanım da boş durmadı. Bende Spor Toto ile görüşeceğim bir saha da ben yaptıracağım dedi. Allah razı olsun.”

ŞİMDİYE KADAR NİYE YAPTIRMADINIZ?

“İşte bizim işimiz siyasi değil. Hizmet işi. Ortaca’da tüm yaşayanların, oy veren veya vermeyen herkesin belediye başkanıyız.  Diyorlar ki bu tesisleri bakanlık yapıyor sonra da Alim sahipleniyor. Evet. Şimdiye kadar niye yaptırmadınız? Öyle değil. Bu tesisin yapımında toplam maliyet 7 milyon 700 bin lira. 1 milyon lirasını Spor Toto verdi. Geri kalanını belediyemizin bütçesinden ödedik. Öyle dedikleri gibi de değil. Biz bir dönem daha bize yetki verirseniz sizler için 5 yıl daha gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum.”

25 MART’TA TÜVTÜRK’ÜN TEMELİ ATILIYOR

“25 Mart’ta da TÜVTÜRK’ün temelini atıyoruz. Hepinizi oraya da bekliyorum. TÜVTÜRK’ü de getirmek de kolay değil. Ama biz getirdik. Ortaca için, geleceğiniz için, gençler için desteğini bekliyoruz.”

KAYMAKAM AKTAŞ: ORTACA ÖNEMLİ YOL KATETTİ

Ortaca İlçe Kaymakamı Kenan Aktaş ise Ortaca ilçesinin son yıllarda yapılan hizmetlerle birlikte gerek tarımda gerek turizmde önemli bir yol kat ettiğini söyledi. Aktaş, “Bir ilçenin büyümesi için turizm, tarım önemli. Ancak ilçenin gelişmişliğini üst düzeye çekmeniz için şunu açık olarak yapmanız gerekiyor. Bir bütün hizmet anlayışı ile hareket edilirse o ilçe istenen seviyeye kademeye gelir. Bu eserin ortaya konulmasında Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor ve Toto ile Ortaca Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, tenis kortunun Ortaca’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Kılıç, Alim Uzundemir’in arkasında olduklarını ve hizmetlerin bir an önce hayata geçebilmesi için ellerinden gelen desteğin fazlasını vereceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından tesisin açılışı gerçekleşti.

İMAMOĞLU'NDAN MUĞLA İLÇESİNE ZİYARET! BELEDİYE DUYURDU İMAMOĞLU'NDAN MUĞLA İLÇESİNE ZİYARET! BELEDİYE DUYURDU