İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatı binasında yapılan törenle ilçenin İYİ Parti adayı Behçet Saatcı olarak duyuruldu. Daha önce ilçenin MHP'den 4 dönem Belediye Başkanı olan Saatcı'nın adaylığı İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları tarafından açıklandı.

Törende konuşan Turgutoğulları "Biz yapılmaşların üzerine bin kat daha koymaya geliyoruz. Bıraktığımız yerden tekrar geliyoruz. And içiyoruz, 1 Nisan sabahı Fethiye hak ettiği yaşamı tekrar bulacaktır. Kimsenin tartışmadığı, eleştirmediği bir yaşamı bulacaktır. İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı'nı açıklıyoruz: Sayın Behçet Saatcı. Halkın ittifakını kurarak buradayız. Herkesi Behçet Saatcı'ya oy vermeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

METEOROLOJİ, MUĞLA’YI UYARDI! ÖNLEMİNİZİ ALIN… METEOROLOJİ, MUĞLA’YI UYARDI! ÖNLEMİNİZİ ALIN…

"EN RAHAT SONUÇLANDIRACAĞIMIZ SEÇİM OLACAK"

Adaylığı resmen duyurulan Behçet Saatcı ise konuşmasında 31 Mart'ın en rahat sonuçlandıracakları seçim olacağını belirterek "Fethiye’yi tapulu malı sananlar, istediğimizi aday yaparız diyenlere Fethiyelilerin her zaman bir cevabı vardır." dedi.

Fethiye’nin tek seçeneğe mahkûm edilmeye çalışıldığına dikkat çeken Saatcı, "Unutulan bir şey var Beşkaza ruhu dayatmaya boyun eğmez. Fethiye bizim dönemimizde hep güzelliklerle anılırken şimdi hak etmediği olaylarla anılması hepimizi rahatsız etmiştir.” ifadelerini kullandı.