Bodrum'da yine su borusu patladı!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan su borusu patlaması caddeyi göle çevirdi, vatandaşlar olumsuz etkilendi.
Bodrum’un Umurça Mahallesi’nde Artemis Caddesi üzerindeki bir ara sokakta 2 Ağustos Cumartesi günü öğle saatlerinde altyapı arızası nedeniyle su borusu patladı.
CADDE GÖLE DÖNDÜ
Patlamanın ardından cadde göle dönerken, hem araç sahipleri hem de yoldan geçen vatandaşlar zor anlar yaşadı. Özellikle motor kullanan sürücüler caddedeki yüksek su seviyesi nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti.
DAHA ÖNCE DE YAŞANDI
Su borusu patlaması nedeniyle bölgede günlük yaşam olumsuz etkilenirken, mahalle sakinleri caddede daha önce de benzer sorunlar yaşandığını dile getirdi.
Yaz aylarında bölge nüfusunda yaşanan artış altyapı sorunlarını da beraberinde getirmeye devam ederken, ilçe sakinleri MUSKİ’den patlamaya dair bir açıklama bekliyor.
Bakmadan Geçme





