Yürüme güçlüğü çektiği için Ankara’da bir ay fizik tedavi gördükten sonra İstanbul’a giderek diş tedavisini tamamlayan ünlü oyuncu Fatma Girik, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evine döndü. Yaklaşık 20 yıldır yaşadığı Torba Mahallesi’ndeki evinde dinlenen Girik’e Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyarete Torba Muhtarı Suat Kaya da eşlik etti.

2016 yılından bu yana bir çok ameliyat geçiren Fatma Girik’e bir an önce eski sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Başkan Aras, Yeşilçam’ın ustası oyuncusu ile bir süre sohbet etti.

1989-1994 yılları arasın Şişli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Fatma Girik, “severek yaptım” dediği belediye başkanlığı görevinin bir kadına yakıştığını söyleyen Girik, “Önümüze imza için yığınla dosyalar geliyordu ben de çağırıyordum belediyenin avukatını soruyordum, imza atarsak ne olur atmazsak ne olur diye. İki nüsha evrakların bir nüshasını imzalayıp diğer nüshasını saklıyordum. Bir konu oluyordu çağırıyordum başkanları nedir bu diye, efendim siz daha iyi bilirsiniz diyorlardı. En nihayetinde dedim ki ben bilirsem her şeyi siz ne işe yarıyorsunuz?” ifadesinde bulundu.

Belediye çalışmalarından ve Torba Mahallesi ile ilgili planlamalardan kısaca bahseden Başkan Ahmet Aras ise “Kapımız size her zaman açık, sizi belediyemizde ağırlamaktan onur duyarız. Bir an önce eski sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. Siz artık Bodrum’la özdeşleşmiş ülkemizin çok önemli bir değerisiniz” dedi.

Fatma Girik, samimi bir sohbetin ardından Başkan Aras’a, 60 yıllık meslek yaşamına sığdırdığı ödülleri, fotoğrafları ve afişleriyle adeta bir müzeye dönüştürdüğü evini gezdirdi.

BODRUM ZABITASINDAN TURİZM SEZONU ÖNCESİ ŞOK DENETİMLER BODRUM ZABITASINDAN TURİZM SEZONU ÖNCESİ ŞOK DENETİMLER