Coşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği konser, Dj Ersin Show ile açılışını yaptı. Ersin’in performansıyla eğlenen vatandaşlar ardından Ozan Doğulu ve Hera’nın muhteşem konseriyle keyifli anlar yaşadı. Ayrıca konseri izlemeye gelenlere kar makinesiyle yapay kar süprizi yapıldı.

BODRUM’DA KIYI İŞGALİNE SON VERECEK BODRUM’DA KIYI İŞGALİNE SON VERECEK

Konser sonunda konuşma yapan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun; pandemi, orman yangıları ve ekonomik krizin ardından Bodrum’un böyle bir eğlenceyi çoktan hakettiğini belirttiği konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla  her yıl Bodrum Meydanı’nda geleneksel olarak yeni yılı 14 gün boyunca kutlayacağız. Çünkü Bodrum’da kışın otellerini açan otelcilerimiz mutlu olsun, çünkü Bodrum’da kent meydanındaki esnafımıza katkımız olsun. Sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Her şeyden önce Bodrum deyince Bodrum için kalbi atan sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü sanatçılarımıza rica ettiğimiz zaman seve seve biz bu meydana geliriz, bizim için önce Bodrum demişlerdir. Bu anlamda Ozan Doğulu’ya ve Hera’ya çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum.

Konserin ardından Başkan Yardımcısı Tutkun Ozan Doğulu ve Hera’ya plaket takdim etti.

‘’Happy Love Year’’ temalı yılbaşı partisi programı DJ ve sanatçıların performanslarıyla her güne bir konser olacak şekilde 3 Ocak’a kadar devam edecek.

Yılbaşı programının detayları için; www.bodrum.bel.tr/2022 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bultenler