CUMHUR İTTİFAKI BODRUM ADAYINDAN SEFERBERLİK SÖZÜ CUMHUR İTTİFAKI BODRUM ADAYINDAN SEFERBERLİK SÖZÜ

Edinilen bilgiye göre olay, dün öğle saatlerinde Gölköy Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalledeki bir akaryakıt istasyonuna gelen hafif ticari araçtan inen Yunus T. (45) adlı şahıs, araçtan valizlerini alıp yaya olarak Torba Mahallesi istikametine doğru yürümeye başladı. Akaryakıt istasyonunun hemen yukarısındaki istasyon çalışanı 39 yaşındaki Zeynep Ö'nün eşi ile birlikte yaşadığı konteynırı fark etti. Bir süre konteynır çevresinde vakit geçiren Yunus T. konteynırın yanına giderek Zeynep Ö'den kendisini içeri almasını istedi.

Şahsın şüpheli hareketleri üzerine tedirgin olan kadın, kapıyı kapattı. Yunus T., bu kez elindeki bıçakla konteynırın penceresine yönelip sinekliği kesti, elini oradan içeri soktu. Şahsa uzaklaşmasını söyleyen Zeynep Ö., konteynırın kapısını açarak şahsa müdahale etmek istedi.

Kapının açılmasıyla birlikte saldırgan kapıya yöneldi. Saldırgan ile kadın arasında kapı eşiğinde boğuşma başladı. Bıçak darbeleri ile yaralanan kadın, kaçmak istedi. Boğuşma bu kez konteynır önünde devam etti.

BIÇAKLANAN KADIN KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Saldırganın bıçağı boğazına salladığını söyleyen Zeynep Ö., “Boğazımda bıçak gördüm, o an da bana 'öldürmem' lazım dedi. Ben de bıçağı tuttum bıçak parmaklarımın arasından girdi. Bıçak yarası yaklaşık 15-20 tane. Kolumda, kol altımda, göğsümün altında var, ısırık yarası var. O an da eşim geldi. Eşimin de o ara parmağını ısırmış” dedi.

Olayın yaşandığı yere bugün yeniden gittiğinde aynı psikolojiyi yaşadığını anlatan kadın, “Az önce eve yine gittim gördüm, aynı psikolojiye büründüm zaten, orayı görmek istemiyorum. O kapıyla yaşadığım mücadele beni çok etkiledi. Allah kimseye vermesin gerçekten çok zor. Eşimle birlikte birkaç gün buradan uzaklaşacağız ve bunun için izin aldım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA