24 Kasım Öğretmenler Günü etkinleri kapsamında Muğla'nın Bodrum İlçesinde sahne alan Öğretmenler Korosu seslendirdikleri eserlerle izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Bodrum Herodot Kültür Merkezi'nde 24 Kasım haftası dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir program gerçekleştirildi. Programda Öğretmenlerden oluşan öğretmenler korosu tarafından konser verildi. Herodot Kültür Merkezinde düzenlenen program öğretmenler tarafından kurulan halk oyunları ekibinin gösterisi ile başladı. Gösterinin ardından öğretmenler korosu sahne aldı. Verilen konserde Öğretmenlerin seslendirdiği eserler izleyiciler ile buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde salonun tamamen dolduğu görüldü.



Programa İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Bodrum Belediye Başkan yardımcısı Emel Çakaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Öğretmenlerimizde oluşan halk oyunları ekibimize üç hafta gibi kısa bir sürede hazırlandıkları bu gösteri izlediğim en güzel gösterilerden biri oldu. Kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Öğretmenler korosunu dinlerken her birinin profesyonel ses sanatçıları olduğunu düşündüm, bu güzel konseri icra ettikleri için öğretmenlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 



İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz
yaptığı açıklamada "İlçemiz öğretmenlerimizin büyük bir özveri ve çalışmayla gerçekleştirdikleri bu konser ve halk oyunları gösterisinde yer alan öğretmenlerimize teşekkür eder ve öğretmenler gününüzü kutlarım. Yaşanılan yerlere kıymet katan hususlardan birisi de, elbette ki sanata verilen değerdir. Öğretmenler koromuzun, sevginin göstergesi olarak amatör bir ruh ve profesyonel bir edayla en güzel şarkıları seslendirmeleri takdire şayandır. Gerçekleştirdikleri sanatsal etkinlikle konsere katılan herkesin güzel vakit geçirmelerine sağladıkları katkıdan dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Koro şefi Müzik öğretmeni Serap Erkefeli, Orkestra şefi müzik öğretmeni Hüseyin Turgay Kutluğ ve Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Müdürü Arzu Gül'ün sunumuyla gerçekleştirilen konser sonunda öğretmenler ve misafirler toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

’BODRUM’UN İNCİLERİ’ ADIM ADIM SULTANLAR LİGİ’NE GİDİYOR ’BODRUM’UN İNCİLERİ’ ADIM ADIM SULTANLAR LİGİ’NE GİDİYOR