Gerek 500 yıllık meşenin gölgesinde verilen hizmet, gerekse damakta buluşan yiyeceklerin organik ve sertifikalı ata tohumları kullanılarak üretilen sebze ve meyvelerden oluşması Bodrum’daki yeme içme alışkanlığına bir ayrıcalık kazandırdı. Sianji Farm’de yetiştirilen organik sertifikalı sebze ve meyvelerle hazırlanan kahvaltı, kebap, et ve meze içerikli menüleri ile Bodrum Gümüşlük’te yepyeni bir mekan olan Meşealtı Otantik Kebap'ta misafirlerini kavuştuğu yeni görünüm ile ağırlamaya hazır.


Organik bir çiftlik içerisinde bulunan 500 yıllık meşe ağacı altında otantik ve eşsiz bir ambiyans ile hizmete başlayan Meşealtı Otantik Kebap, Ramazan Ayı dolayısıyla basın mensupları için bir iftar yemeği düzenledi. Keyifli sohbetlerin gerçekleştiği iftar yemeğinde davetliler güzel vakit geçirdi.

BAŞKAN, ATALIK TOHUMA NASIL SAHİP ÇIKTIKLARINI ANLATTI BAŞKAN, ATALIK TOHUMA NASIL SAHİP ÇIKTIKLARINI ANLATTI

Kaynak: İHA