TRAKTÖR YAMAÇTAN AŞAĞI YUVARLANDI TRAKTÖR YAMAÇTAN AŞAĞI YUVARLANDI

Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündemden düşmeyen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın Yalıkavak Marina'daki görevi sona erdi. Yalıkavak Mahallesi'nde faaliyet gösteren marinadan yapılan yazılı açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ağar'ın, 17 Mayıs'ta görevinden ayrılma isteğini yazılı olarak bildirdiği belirtildi.

"MEHMET AĞAR'A TEŞEKKÜR EDERİZ"

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ancak Ağar'ın sağlık sorunları nedeniyle gerekli işlemlerin yapılması ertelenmiştir. Bu vesileyle Mehmet Ağar'ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaşır, bu zamana kadar verdiği katkı ve hizmetler için kendisine teşekkür ederiz."

MEHMET AĞAR DİLEKÇESİNİ VERDİĞİ AÇIKLAMIŞTI

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, bugün yaptığı açıklamada, Yalıkavak Marina'nın yönetim kurulu başkanlığıyla ilgili istifa dilekçesini verdiğini belirterek "Ayrılmak istediğimi 10-15 gün evvel beyan etmiştim" demişti.

SÜLEYMAN SOYLU ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Sedat Peker'in iddiaları sonrası bir TV kanalındaki programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar'a çağrıda bulunarak "Sayın Ağar'ın marinada görev alması doğru mu? 48 saat içinde ben olsam ayrılırım. İçişleri Bakanı olarak söylüyorum" demişti.

Yalıkavak Marina'dan Mehmet Ağar açıklaması: Şirketimizdeki görevi sona erdi



Kaynak: AA - Fotoğraf: DHA