Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamlarında ziyaret etti.  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya, Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Erdem Ağan, Arif Ceylan Satı ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven’in de yer aldığı ziyarette Kaymakam Bayar’a Odanın projeleri hakkında bilgi verildi.

BAŞKAN, ATALIK TOHUMA NASIL SAHİP ÇIKTIKLARINI ANLATTI BAŞKAN, ATALIK TOHUMA NASIL SAHİP ÇIKTIKLARINI ANLATTI

Kaymakam Bayar, BODTO’nun hizmet birimlerini tek tek gezerek bilgi alırken Bodrum Leleg Yolu projesinin ilçenin turizm potansiyeline olan olumlu katkısı nedeniyle de BODTO heyetini tebrik etti. “Alternatif turizm seçeneklerini geliştirerek ilçemizin turizm çeşitliliğini arttırmalıyız.” diyen Bayar, kurumların proje geliştirmedeki katkılarına dikkat çekti.

BODTO Meclis Başkanı ziyaretinden ötürü Kaymakam Bayar’a teşekkürlerini sunarken kuruma olan ilgi ve alakasından ötürü ayrıca memnuniyetlerini ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da Kaymakam Bayar’ın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bodrum Ticaret Odası olarak her zaman kurumlar arası birlik beraberliğe önem verdik ve bunu korumaya çalıştık. Bodrum Kaymakamımız Sayın Bilgehan Bayar’a bugünkü nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: Bultenler