BODRUM’DA KIYI İŞGALİNE SON VERECEK BODRUM’DA KIYI İŞGALİNE SON VERECEK

Muğla'da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in annesi Şefika Gültekin hakkında duruşmada sanık Cemal Metin Avcı'ya söylediği sözler nedeniyle tehdit ve hakaret suçlamasıyla 4 yıl 4 ay hapis istemiyle iddianame hazırlanmasına ilişkin Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras açıklamada bulundu. Başkan Aras, “Şefika Hanım, kızınızı katleden caninin sizden şikayetçi olmasına lütfen üzülmeyin, çünkü vicdanı olan milyonlarca insan gibi biz Bodrumlular da haklı mücadelenizde sizin yanınızdayız” dedi.

Muğla’da boğularak öldürülüp, cesedi varilde yakılan Pınar Gültekin'in annesi Şefika Gültekin hakkında sanık Cemal Metin Avcı'ya söylediği sözler nedeniyle tehdit ve hakaret suçlamasıyla 4 yıl 4 ay hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medya hesabı üzerinden, acılı anne Şefika Gültekin’e destek mesajı yayımladı.

Başkan Aras yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Kızına saatlerce işkence eden, ardından önce odunla, sonra benzinle diri diri yakan, daha sonra da üzerine beton döken bir caniye mahkemede; ‘Seni öldüreceğim, sen niye orada konuşuyorsun köpek’ diyen acılı anne için, hakaret ve tehditten 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldığını öğrendiğim bu günün sabahında hissettiklerimi, iki kız babası bir insan olarak anlatabilmem, mümkün değil. Bu nedenle, katledildiği günden beri üzüntüsünü kalplerimizde hissettiğimiz Pınar Gültekin’in annesine, siz değerli Bodrumlular adına buradan sesleniyorum. Şefika Hanım, kızınızı katleden caninin sizden şikayetçi olmasına ve size 4 yıl 4 ay hapis istemiyle dava açılmasına lütfen üzülmeyin, kendinizi asla yalnız hissetmeyin çünkü, vicdanı olan milyonlarca insan gibi biz Bodrumlular da haklı mücadelenizde sizin yanınızdayız.”

Kaynak: Bultenler