Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'in 110 metre uzunluğundaki "Radiant" isimli mega lüks motor yatı, Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

Radiant isimli dev yat, aynı zamanda Al Futtaim Group'un Yönetim Kurulu Başkanı da olan Şeyh Abdullah Al Futtaim'e ait. Bodrum Yolcu Limanı'na yanaştırılan yatın Napoli'den geldiği belirtildi. Yatta, Futtaim ve yakınlarının olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.



HELİKOPTER PİSTİ BULUNAN YATTA 20 KİŞİ KONAKLAYABİLİYOR

Şeyh Abdullah Al Futtaim'e 2009 yılında teslim edilen ultra lüks yatta, 10 kabin bulunuyor ve 20 kişi konaklayabiliyor. Aynı zamanda 44 mürettebat taşıma kapasitesi olan Radiant'ın üzerinde helikopter pisti de bulunuyor. 



ŞUANA KADAR TASARLANAN EN YÜKSEK GÜVENLİK ÖZELLİKLERİNE SAHİP

Ultra lüks yat, 110 metre uzunluğunda ve içerisinde jakuziler, spor salonu, çalışma odası, asansör, helikopter pisti ve jet-skiler barındıyor. Şimdiye kadar tasarlanan en yüksek güvenlik özelliklerinden birine sahip olan yatın kendine ait silahları bulunuyor. 

Radiant, kendine yaklaşan saldırganların kulak zarlarını patlatan düşük frekanslı ses dalgaları ateşleyen bir sonik silah cephanesine sahip. Ayrıca, Radiant'a 100 metreden daha fazla yaklaşan botları batırabilecek kapasitede askeri bir su topu ile donatılan lüks yat, konforun yanı sıra yüksek güvenlik sağlıyor.

Çevredekilerin de ilgi odağı olan yatın bir süre daha ilçede kalacağı ve gelecek günlerde yakıt takviyesi yapılacağı öğrenildi. 

MUĞLA İLÇESİNE HAVADAN TRAFİK CEZASI YAĞDI MUĞLA İLÇESİNE HAVADAN TRAFİK CEZASI YAĞDI