Mehmet Billorer; İl başkanımızın da belirttiği gibi söz konusu eski il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri istifa etmeden önce görevden alınmıştır. Duygusal tepki olarak ta aslı olmayan ithamlar ile Hizmet verdikleri ve inandıkları oluşuma karşı açıklama yapmışlardır.

DEVA Partisinin Bu istifalardan sonra daha da güçlendiğine şahit olduk.

İl başkanımın Emrah Çay’ında belirttiği gibi saha da olmayan, il ve ilçe kurulumunu 2 yıla yakındır tamamlayaman eski il başkanı ve yönetim başarısızlıklarından dolayı görevden alınmalarına kulp bulmak için böyle bir yola gitmişlerir.

Yapmış olduğumuz toplantıda görüldüğü gibi ilçe teşkilatları firesiz görevlerine devam etmekte, ve yeni ilçe başkanı, yönetime girecek  arkadaşlarda büyük bir sinerji ile yeni yönetimin yanında durmaktadır.

Bodrum’un, Muğla’nın ve Türkiye’nin DEVA’sı olacak olan partimiz saha da vatandaşının yanındadır.

Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer açıklaması ardından DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay’ın açıklamasını paylaştı.

 İl Başkanı Emrah Çay, beraberindeki heyetle Düzenlediği basın toplantısı metni:

Çay, DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından şahsına 8 Haziran 2022 tarihinde Muğla İl Başkanlığı görevinin tevdi edildiğini söyledi.

PERFORMANS YETERSİZLİĞİNDEN DOLAYI GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI”

“DEVA Partisi, ülke çapında ivme kazanırken Muğla özelinde aynı etkiyi yaratamamıştır” diyen Başkan Çay, açıklamasına şöyle devam etti:

Bu nedenledir ki 2 yıl önce Genel Merkezimizce Muğla’da Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen Arkadaşımız ve yanındakiler, Yönetimdeki performans yetersizliğinden dolayı görev değişikliği yapıldı. Atanmış eski İl Başkanı ve yanındakiler, iki yıllık sürede Muğla’da DEVA Partisini yönetememişlerdir. Teşkilatları tamamlayamamış ve il kongresini yapamamışlardır. Genel Merkezimiz bu nedenle görev değişikliğine gitmiştir. Başta Genel başkanımız Ali Babacan olmak üzere DEVA kadroları “Ülkemizin DEVA’sı” olmak için yola çıkmıştır.

“HİÇBİR SORUN O SORUNU ORTAYA ÇIKARAN ZİHNİYET İLE ÇÖZÜLMEZ”

Biz yeni Yönetim olarak en kısa sürede ilçelerdeki teşkilatlanmalarımızı tamamlayıp İl Kongremizi yapacağız. Bizim önceliğimiz memleket ve millettir. Bu bağlamda herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Muğla’da mevcut teşkilat mensubu arkadaşlarımızla, zaman kaybetmeden bir bütünlük ve ahenk içerisinde sahaya inip çalışmalara başladık. Biliyoruz ki hiçbir sorun o sorunu ortaya çıkaran zihniyet ile çözülmez. Siyasetin ekip işi olduğunun bilincindeyiz. Sorun değil, çözüm üreten anlayışımızla istişare kültürünün hep önde olduğu bir kadro ile Muğla’mıza yeni bir soluk olmaya, yeni bir heyecan yaratmaya geliyoruz.

“DEVA PARTİSİNİ MUĞLA’DA HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Güçlü, liyakatlı kadrolarımızla ortak paydamız olan Muğla’mıza en iyi şekilde hizmet etmeyi şiar edindik. Değerli Basın Emekçileri, Kamu kuruluşları başta olmak üzere tüm STK ve Esnaf ziyaretlerimize etkin bir şekilde başlayacağız. DEVA Partisini Muğla’da hak ettiği yere getirmek için Esnafımızla, Vatandaşımızla ve Sivil toplumumuzla buluşmak üzere ivedi bir şekilde sahaya iniyoruz.”

Başkan Çay, konuşmasının ardından partiye katılan üyelere rozetlerini taktı.

BODRUM ZABITASINDAN TURİZM SEZONU ÖNCESİ ŞOK DENETİMLER BODRUM ZABITASINDAN TURİZM SEZONU ÖNCESİ ŞOK DENETİMLER

Kaynak: Bultenler