IBAN TUZAĞIYLA HAYATI ALTÜST OLDU, HAPSE GİRDİ IBAN TUZAĞIYLA HAYATI ALTÜST OLDU, HAPSE GİRDİ

Meteoroloji'nin tahminlerine göre hafta ortasında kar yağışı ülkenin iç ve yüksek kesimlerinde yer yer etkili olacak. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde kar beklenirken, Ankara ve çevresinde karla karışık yağmur, İzmir çevresinde ise sağanak yağış görülecek. İstanbul'da hafta boyunca kar görülmesi beklenmiyor.

KAR, BUGÜNDEN İTİBAREN KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLAYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir çevreleri ile Konya'nın kuzey kesimlerinin yağmur ve sağanak, Ardahan, Erzurum, Ağrı, Tunceli ve Erzincan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Kıyı Ege, Ankara, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Amasya, Çorum ve Tokat çevreleri, Balıkesir’in batı kıyı ilçeleri ve Antalya’nın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.