15 dönümlük çiftlikte ucuz ve doğal et üretiliyor..

Çiftlik içerisinde bir ekosistem oluşturan kardeşler, hayvanların gübreleri ile 300 dönüm arazide yetiştirdikleri mısır, ot ve samanlarla hayvanları besliyorlar ve bu sayede hem maliyeti azaltıyor hem de doğal ürün elde ediyorlar.

ÜRETİCİ BEDAVA YAPTI! BİNLERCE KİŞİ TARLAYA AKIN ETTİ ÜRETİCİ BEDAVA YAPTI! BİNLERCE KİŞİ TARLAYA AKIN ETTİ

Tamamen yerli hayvan kullanan kardeşler, çiftliklerine dışarıdan herhangi bir ürün almıyorlar ve bu şekilde aynı zamanda  milli servete katkı sağlamış oluyorlar.

Kardeşler bakın yaptıkları işi nasıl özetledi?

"Et fiyatlarına hükmedemediğimiz için elimizdeki tek done üretim maliyetlerini düşürmek. Sağlık bir şekilde halka et vermek bizim maksadımız, bunun için ise işletmemizde öncelikli olarak yerli ırk hayvanları kullanıyoruz. Çiftliğimizde 300 dönüm arazi işliyoruz, bu işlediğimiz arazileri hayvanlarımızın bakımında kullanıyoruz. Dışarıdan ürün almıyoruz, tamamen doğal ve sürdürülebilir bir politika ile hayvan besliyoruz. Ürettiğimiz gübreyi tarlalarımızda değerlendiriyoruz, dışarıdan suni gübre almıyoruz." şeklinde ucuz et formülünü özetlemiş oldular.