Muğla'nın Dalaman ilçesinde faaliyet gösteren Coldwell Banker VIP Gayrimenkul, Gayrimenkul Franchise, Emlak Bayiliği ve Gayrimenkul Danışmanlığı alanlarında yerli ve yabancı müşterilerine hizmet veriyor.

130 BİN METREKARE

Coldwell Banker VIP Gayrimenkul'den Mustafa Altaş bizlere yine yatırım fırsatı olan ve eşine az rastlanır bir araziyi tanıtıyor. Tam tamına 130 bin 6 metrekare büyüklüğe sahip bir arazi. 150 Yıldır aynı aileye ait olan arazi, 120 yıllık zeytin ağaçları ve tüm arazinin yarısını sulayan doğal kaynak suyuna sahip.

MEVZİ İMARA UYGUN

Alınması durumunda, özel çiftlik alanı olarak değerlendirilebilecek olan arazi aynı zamanda özel imara da uygun. Mevzi imara uygun olan arazi de isterseniz üçer katlı toplu konutlar isterseniz havuzlu villalar yaptırabilir hemen yol kenarında bulunan bu muazzam alanın değerine değer katabilirsiniz.

KONUM

Konum olarak da merkezi bir yerde bulunan arazi, Dalaman'a 7 kilometre, Uluslararası Dalaman Havalimanı'na 12 kilometre ve Fethiye İlçesine 50 kilometre mesafede bulunuyor.

Dünya çapında bir emlak franchise'ı olan ve 1906 yılından bu yana faaliyet gösteren Coldwell Banker güvencesiyle siz de rahatlıkla hayalinizdeki araziye sahip olabilirsiniz.

Arsa hakkında detaylı bilgi için Coldwell Banker Vıp Gayrimenkul'e danışmanız yeterli.

ADRES: Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi No: 5/3 Dalaman / MUĞLA
Telefon: 0(252) 692 22 32