31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerin seçim çalışmaları hız kazandı. Dün CHP Muğla’da 13 ilçe belediye başkan adayını belirlerken bugünde Ak Parti mevcut belediye başkanlarının bulunduğu ilçelerde belediye başkan adaylarını açıkladı.  Altı belediyede AK Parti’li belediye başkanı bir ilçede de MHP’li belediye başkanı olan Muğla’nın  6 ilçesinde de CHP’li belediye başkanı bulunuyor.  

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKANLARI FİRE VERMEDİ

AK Parti Genel Merkezi tarafından Muğla’da ki belediye başkanları ile devam etme kararı alındı. Buna göre Cumhur İttifakı’nın AK Parti adayı olarak Seydikemer’de B.Önder Akdenizli, Dalaman’da Muhammet Karakuş, Köyceğiz’de Kamil Ceylan, Ula’da Özay Türkler, Kavaklıdere’de Mehmet Demir ve Yatağan’da Mustafa Toksöz 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bir dönem daha seçilmek için yarışacaklar. Cumhur İttifakı’nın bir başka mevcut belediye başkanı Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’de daha önce Cumhur İttifakı’nın MHP Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmişti.

AK PARTİ, CHP’NİN SAMİMİYETİNE ŞAŞTI KALDI! AK PARTİ, CHP’NİN SAMİMİYETİNE ŞAŞTI KALDI!

Muğla’da CHP tarafından yönetilen ilçelerinden daha önce Cumhur İttifakı’nın AK Parti kanadında Aydın Ayaydın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Mehmet Tosun Bodrum Belediye Başkan Adayı, Serkan Yazıcı Marmaris Belediye Başkan Adayı olarak belirlenirken MHP kanadında ise Feyzullah Gülada Datça Belediye Başkan Adayı, Muhammet Kökten ise Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmişti.

ADAYLAR MENTEŞE’DE TANITILACAK

AK Parti’de bugün de Muğla’nın CHP tarafından yönetilen diğer ilçelerinde belediye başkan adaylarını da açıkladı. Buna göre Şadi Ballı Menteşe Belediye Başkan Adayı,  Rüştü Yiğitkaya Milas Belediye Başkan Adayı oldu. Cumhur İttifakı’nın Muğla’da ki tüm ilçelerde belediye başkan adaylarının belli olmasının ardından bugün belediye başkan adayları için tanıtım toplantısı düzenliyor. Saat 11.30’da Sıtkı Koçman Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda yapılacak olan toplantıya AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’da katılacak.