Başkan Erdoğan, 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu. Başkan Erdoğan, şehitlerin kanının asla yerde kalmayacağını belirterek, 36 saatte 54 teröristin yok edildiğini açıkladı. Başkan Erdoğan, İsrail'in Gazze zulmüne sert tepki gösterirken, "Netanyahu'nun Hitlerden ne farkı var! Bunlar 20 bini aşkın Gazzeliyi öldürdüler" dedi.
Başkan Erdoğan, 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Türkiye Yüzyılı'nın inşası için bilim alanında emek veren fikir ve yürek teri döken tüm akademisyenlerimize, hocalarımıza, araştırmacılarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum

ERDOĞAN İLE ÖZEL NE GÖRÜŞTÜ? İLK AÇIKLAMA GELDİ ERDOĞAN İLE ÖZEL NE GÖRÜŞTÜ? İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ödüllerimizin Türkiye'de bilimsel faaliyet yürüten herkes için birer teşvik unsuru olacağına inanıyorum.

"36 saatte 54 terörist yok edildi. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak."

"Türkiye'nin şahlanışına set çekmeyi amaçlayan menfur terör saldırılarının, kutlu yürüyüşümüzü asla durduramayacağının bilinmesini istiyorum"

Türkiye Yüzyılının aydınlığı 85 milyon vatandaşımızla birlikte Filistin'den Türkistan'a, Afrika'dan Balkanlara dünyanın dört bir yanındaki mahzun ve mazlum yürekleri de ısıtmaktadır

"Siyasi, ekonomik, diplomatik, askeri olarak tam bağımsız Türkiye'yi hedefliyorsak, bilimde ve teknolojide zirveyi hedeflemek mecburiyetindeyiz"
(Uluslararası lider ve genç araştırmacılar programı) Şimdiye kadar 199 lider bilim insanı ülkemize geldi"

"Sayıları giderek artan öncül AR-GE laboratuvarlarımız, tersine beyin göçü konusunda önemli rol oynuyor"
"Sizin Hitler'den ne farkınız var? Bu Netanyahu'nun yaptıklarının Hitler'den geri kalır yanı yok."

"Büyük laflar eden büyük bütçeler harcayan kurumların, söz konusu İsrail ve İsrail'in zulümleri olunca içlerinin tamamen boş olduğunu anladık"