Muğla'nın Dalaman ilçesisnde 25 Ekim 2023 Çarşamba günü (dün) Cumhuriyet’imizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında, Dalaman Anaokulu'nda 'Cumhuriyet Defilesi ve Resim Sergisi' düzenlendi. Dalaman Anaokulu Müdürü Uğur Akın Şahin, etkinliğin açılış konuşmasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sergi açılışında kurdele kesimini Anaokulu yardımcı hizmetler personeline bırakan Şahin, personel üzerinden "Söz meclisten dışarı, Muğla'dan içeri. Birçok kurdele kesenden memleketimize daha hayırlı işler yaptıkları ortadadır." sözleriyle ses getirdi. 

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Uğur Akın Şahin'in sözleri gündeme bomba gibi düştü. Şahin'in, 'birçok kurdele kesen' sözleriyle kimleri kast ettiği en çok konuşulan konulardan biri oldu. 

Siyaset bağlantılı bir isim olması nedeniyle kimlere gönderme yaptığı merak edilen Uğur Akın Şahin hakkında, 24 Mart 2024 Yerel Seçimleri için bir hazırlık yapıyor olabileceği kulislerde konuşuluyor. Bu nedenle Şahin'in gönderme yaptığı kişi veya kişilerin yerel siyasetten olduğu iddia ediliyor.

Öte yandan Dalaman Anaokulu'nda düzenlenen etkinlikte, Cumhuriyet Defilesi ve Resim Sergisi'nin kurdelesini Pakize Altaş, Fadime Ceylan, Döndü Yiğit, Dilek Özehfer, Fatma Karaban, Yunus Kurudu birlikte kesti. Anaokulu Müdürü Şahin, okulun yardımcı hizmetler personeline teşekkür ederken, işin en zor kısmını mutfak tarafında yardımcı hizmetler personelinin yaptığını, ön planda görünen faaliyetlerin onlar sayesinde gerçekleştiğini vurguladı.

Dalaman Anaokulu Müdürü Uğur Akın Şahin'in, gizemli göndermesiyle sonlanan açılış konuşması sonrası, coşkulu ve eğlenceli bir etkinlik gerçekleştiği gözlemlendi. 
 

DALAMAN’DA FACİA! SUYA DÜŞEN OTOMOBİLDEKİ 2 KİŞİ ÖLDÜ DALAMAN’DA FACİA! SUYA DÜŞEN OTOMOBİLDEKİ 2 KİŞİ ÖLDÜ