Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nda Dalaman Belediye Gençlik Spor ilk 3 takım arasına girerek play-off’a kalma mücadelesi verirken 1000A Yapı Ortaca Belediyespor 10. hafta mücadelesinde karşılaştığı Marmaris Gençlik Spor A.Ş. karşılaşmasını 4-0 kazanarak play-off’a kalmayı garantilemişti.

Dalaman Şehir Stadı’nda oynan karşılaşma sırasında aşırı rüzgar futbolcuların top kontrolünü zorlaştırırken ıslak ve ağır saha mücadelenin daha zorlu hale gelmesine sebep oldu.

90 dakika boyunca maçın bazı anlarında Dalaman Belediye Gençlik Spor maça ağırlığını koyarken bazı anlarında ise 1000A Yapı Ortaca Belediyespor üstün olan taraftı.

İLK GOL ORTACA'DAN

Maçta ilk gol 1000A Yapı Ortaca Belediyespor’da geldi 14. dakikada atılan gol ile 1000A Yapı Ortaca Belediyespor, Dalaman Belediye Gençlik Spor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Maçın 72. Dakikasında Dalaman Belediye Gençlik Spor ceza sahası ön çizgisi üzerinden kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan serbest atış kazandı. Kazanılan serbest atışta topun başına geçen  Metehan topu ayağının içi ile köşeye göndererek takımının beraberlik golünü kaydetti.

Başka gol olmayınca maç 1-1 tamamlandı. Bu skorlardan sonra Dalaman Belediye Gençlik Spor puanını 17’ye, 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ise 26’ya yükseltti.

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu ‘nda 12. hafta mücadelesinde Dalaman Belediye Gençlik Spor 12 Ocak cuma günü saat 14.00'te deplasmanda Marmaris Belediye Spor ile karşılaşacak. Lider 1000A Yapı Ortaca Belediyespor aynı tarih ve saatte Ortaca’da Karaçahulhaspor ile oynayacak.