Muğla'nın Dalaman ilçesinde, İYİ Parti içerisinde yaşanan siyasi dalgalanma bölge halkının dikkatini Dalaman'a çekti. 8 Kasım 2023 tarihinde Dalaman Belediye Başkanlığı'na Aday Adayı olduğunu açıklayan Ayhan Günay'ın bu açıklamayı İYİ Parti İlçe Binası yerine kendi ofisinde yapmasıyla başlayan süreç, 9 Kasım 2023 tarihinde İYİ Parti Dalaman İlçe Başkanı Bahadır Bakırcı'nın görevden alınmasıyla sonuçlanmıştı.


İyi Parti Dalaman İlçe Başkanı Bahadır Bakırcı'nın görevinden ani bir şekilde alınmasını protesto etmek amacıyla Dalaman İyi Parti İlçe teşkilatı üyeleri görevlerinden istifa ettiğini bugün açıkladı.


Yapılan yazılı basın açıklamasında ''9 Kasım 2023 tarihinde Dalaman İlçe Başkanımız Bahadır Bakırcı'nın geçerli bir gerekçe gösterilmeden, Muğla milletvekili Metin Ergün'ün şahsi girişimleri  ile anti demokratik bir  şekilde görevinden alınmasını kabul edilemez bulmaktayız. İyi Parti İl Yönetimi ve diğer sorumluların bu keyfi uygulama kararını kınıyoruz bu nedenle de Dalaman İYİ Parti Yönetim Kurulu üyeliğinden ve İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyoruz." şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

DALAMAN BELEDİYESİ’NDE CHP VE AK PARTİ BİRBİRİNE GİRDİ! DALAMAN BELEDİYESİ’NDE CHP VE AK PARTİ BİRBİRİNE GİRDİ!