Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, 2 Mayıs'ta Sarsala Koyu’nda incelemelerde bulundu. Karakuş, kendi sosyal medya hesabından, "Sarsala koyunu sezona hazırlıyoruz. İskeleyi daha kullanışlı hale getirmek için onarıyor, otopark ve oturma alanlarının çevre düzenlemesini yapıyoruz"  ifadeleriyle söz konusu anlarla ilgili fotoğraflar paylaştı. 

BAŞKANDAN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Yeni tip Koronavirüs (covid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edildiği ve hayatın neredeyse durma noktasına geldiği günlerde Başkan Karakuş'un o paylaşımı tartışmalara neden oldu. Tüm dünyada ve Türkiye'de hayatı olumsuz etkileyen ve can almaya devam eden koronavirüs yetkililerin bir numaralı gündemi haline geldi. Yaklaşık 2 aydır ülkemizde hızla etkisini gösteren virüs, 2 Mayıs itibarıyla toplam 124 bin 375 kişiye bulaşırken virüsün neden olduğu Covid-19 hastalığı sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı da 3 bin 336'ya yükseldi. Birçok siyasetçi ve bürokratın aldığı tedbirlerle örnek olduğu şu günlerde Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş'un paylaştığı fotoğraflar pes dedirtti.

"SOSYAL MESAFE HİÇE SAYILDI"

Başkan Karakuş ile birlikte Sarsala Koyu'nu inceleyen ekipte bulunanların sosyal mesafeye uymadığı görüldü. Maske takan yalnızca 2 kişi olduğu dikkat çeken fotoğraflarda Başkan Karakuş'un maskesiz, eldivensiz görüntüsü ve sosyal mesafeyi ihlal edişi dikkatlerden kaçmadı. 

DALAMAN’DA KANALA UÇTULAR: 2 ÖLÜ DALAMAN’DA KANALA UÇTULAR: 2 ÖLÜ