Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş'un oğlu Ali Karakuş ve Ümmügülsüm Orhan dünya evine girdi. Kayacık Sahili'nde düzenlenen nikah töreninde koronavirüs tedbirlerine uyulmamış olması ise dikkatlerden kaçmadı. Bürokrasinin de katıldığı nikah töreninde, sandalyelerin yanyana dizilmiş olduğu, sosyal mesafenin olmadığı, bazı çocukların maske takmadığı, misafirlerden bazılarının maskelerini çıkarttığı gözlemlendi. Sosyal medyada da yayımlanan nikah görüntüleri bazı vatandaşların tepkisini çekti. Ayrıca nikahta meşale yakılması ve yaşlı, çocuk demeden misafirlerin çoğunun sis altında kalması ise sigara içmenin yasaklandığı bir salgın sürecinde anlam verilemeyen bir hareket olarak görüntülendi.

Ülkemizde başta hükümet olmak üzere Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun yoğun çaba sarfettiği koronavirüs mücadelesinde, bazı siyasilerin ve siyasi bağlantılı vatandaşların düğün, nikah, toplantı gibi toplu organizasyonlarda kuralları görmezden gelmesi salgın süreci boyunca kamuoyunun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Vatandaş Tepkili: "Biz Olsak Ceza Hemen Kesiliyor"

Sosyal medyada nikah görüntülerini izleyen ve gören vatandaşlar haksızlık olduğunu ve çifte standart uygulandığını belirtti. En dikkat çeken konulardan biri ise sosyal mesafenin sıfıra indiği nikah törenine katılan konuklar oldu. Nikah şahitliğini Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan ve AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete yaparken, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, siyasi partilerin ilçe başkanları ve STK Temsilcileri de nikaha katılanlar arasındaydı.
 

DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK? DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK?