CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ CHP’Lİ BAŞKAN, KOYU SATTI BAŞKAN ADAYINI FİNANSE ETTİ

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Karakuş, vatandaşlarımızın empati kurarak engellilere karşı daha anlayışlı ve duyarlı hareket etmesi gerektiğini vurguladı. 

Belediye Başkanı Muhammet Karakuş yayımladığı mesajda; "Hepimizin engelli adayı olarak yaşadığımız hayatımızda şüphesiz engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak önemlidir. Bugün gelişen ve ilerleyen kentlerin hepsine baktığımızda engellilerin hiçbir engel ile karşılaşmadığını görmekteyiz. Bizlerde bu bağlamda engellerin kalkması adına belediyecilik anlamında durmaksızın çalışmaktayız. Bireylerin de engelli vatandaşlarımızın hayatlarını yürütebilmesi için üzerine düşen vazifeler vardır.

Herkes empati kurarak engelli vatandaşlarımız için neler yapabileceğine bakmalı ve buna göre hayat akışında engellilerimize destek olmalıdır. Kurumların sağladığı kolaylıkların yanında vatandaşlarımız da engellileri gördüklerinde yardımcı olmak adına insani olarak çaba sarf etmelidir. Güzel dinimiz İslam’da engellilerimize yardım etmeyi önemli kılmıştır. İşte bütün bunların ışığında engellilerimizin daha mutlu olabilmesi için çalışmalı kurum ve kişi olarak ne gerekiyorsa yapmalıyız" ifadelerine yer verdi.