Muğla'nın Dalaman İlçesinde sular durulmuyor. Gazetemize yapılan şikayet ve ihbarlara bir yenisi daha eklendi. Bilindiği gibi son dönemde Dalaman Belediyesi'ni ve Dalaman'ı ilgilendiren kamuoyunu sarsıcı iddia ve olayları haberleştirmiştik. Bu haberlerin yayımlandığı dönemde birçok vatandaş muhalefetin neden açıklama yapmadığını veya neden bu olayların üzerine gitmediğini dile getirmiş, hatta 23 Mayıs 2021 tarihinde yaptığımız haberimizde bu şikayet ve talepleri belirtmiştik. 

CHP DALAMAN İLÇE BAŞKANI'NIN 3 GÖREVİ

CHP Dalaman İlçe Başkanı olan Sezer Durmuş'un, aynı zamanda Dalaman Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı da olduğu bununla da kalmayıp CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak Dalaman İlçesinde ilaçlama işçisi sıfatıyla çalıştığı iddia edildi. 

"SEZER DURMUŞ İŞE GİTMEDİĞİ GİBİ KAMU ARACINI ŞAHSİ İŞLERİ İÇİN KULLANIYOR"

Sezer Durmuş'un 3 görevi olmasının yanında Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli olarak görevlendirildiği Dalaman'daki ilaçlama işine yaklaşık 7-8 aydır gitmediği ve Büyükşehire ait ilaçlama işi için tahsis edilen kamu aracını şahsi işleri için kullandığı belirtildi.

"DALAMAN'DA MUHALEFET KENDİ CEBİNİN DERDİNDE"

DALAMAN’DA FACİA! SUYA DÜŞEN OTOMOBİLDEKİ 2 KİŞİ ÖLDÜ DALAMAN’DA FACİA! SUYA DÜŞEN OTOMOBİLDEKİ 2 KİŞİ ÖLDÜ

Yapılan ihbar ve şikayetlerde, Sezer Durmuş'un Ana Muhalefet Partisi olan CHP'nin ilçe başkanı olarak görevini yerine getirmediği belirtilirken, Durmuş yönetimindeki CHP İlçe Başkanlığı, Dalaman Belediyesi'nin karıştığı veya direkt başrol oynadığı kamuoyunda şüphe yaratan olaylar hakkında sessiz kalmakla suçlandı. 

Dalaman'da dönen imar, rant, koy işgali, Sarıgerme Sahili'nden başlayıp Kayacık Sahili'ne uzanan sahil şeridine yapılması planan tatil köyü, turizm tesisi gibi projeler için herhangi bir soru yöneltmediği belirtilen muhalef hakkında vatandaşlar tepkili.

Türkiye genelinde, hükümete yakın ve/veya AK Partili isimlerin birden fazla görevde bulunması ve birden fazla maaş almasını eleştirerek bu durumu her fırsatta dile getiren CHP Genel Merkezi'nin CHP Dalaman İlçe Başkanı hakkında nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.