CHP Dalaman İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası açılışı yapıldı. Açılışa, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, İl başkanı Aydın Zeybekoğlu, Dalaman CHP İlçe başkanı Sezer Durmuş, Dalaman eski Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Bayram Altın ve partililer katıldı.

İlçe başkanı Sezer Durmuş açılışla ilgili olarak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Bugün açılışlarımızda bizleri yanlız bırakmayan il başkanımıza,milletvekilimize,ilçe baskanlarima,Milas Belediye Başkanıma, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısına,önceki dönem baskanlarima ve milletvekilllerine STK başkanlarıma MHP ve İyi Parti İlçe başkanlarıma,beni bu zor görevde yanlız bırakmayan yönetim kuruluma, Kadın ve Gençlik Kollarına örgütüme çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ise sosyal medyadan "Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman İlçe Başkanlığımızın yeni binasını partililerimiz ile büyük bir çoşkuyla açılışını yaptık. Dalamanımıza ve Muğlamıza hayırlı uğurlu olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" sözlerini kaydetti.

MAZBATASINI ALAN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ'TAN İLK AÇIKLAMALAR MAZBATASINI ALAN  DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ'TAN İLK AÇIKLAMALAR