Muğla'nın Dalaman İlçesinde yapılan CHP İlçe Kongresi'nde, CHP Dalaman İlçe Başkanlığına tek aday olan Sezer Durmuş seçildi.

CHP Dalaman İlçe örgütünde tören havasında geçen seçime, eski Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz da katıldı. Tek aday, tek liste olarak seçime rakipsiz giren Sezer Durmuş, tüm ilçe teşkilatının güvenini ve desteğini alarak başkanlık görevini devraldı. Dalaman bölgesinde dik duruşu ve karakteriyle sevilen simalardan olan genç siyaset adamı, ilçe teşkilatına enerjisi ve kişiliğiyle umut aşılarken kendisine olan beklentiyi de yükseltti. 



Eski başkan Kamil Ayhan Öner seçim hakkında şu sözleri sarfetti; "Bu siyasi oluşumun geleneği, kuralıdır. Bu bir bayrak devir teslim törenidir. Biz 2 dönem boyunca bu görevi elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce layıkıyla yürütmeye çalıştık. Hiçkimseyle darılmadan, kimseyi incitmeden, siyasi partilerle, STK'lar ile diyaloğu en üst seviyede tutmak için gayret gösterdik. Görevi devralacak genç arkadaşlara ve yönetim kuruluna üstün başarılar dilerim. Dileğim, umudum, bizizim devrettiğimiz görevi, bizden daha iyi icra ederek partimizi daha iyi temsil ederek, daha iyi yerlere getireceğine olan inancım tamdır. Kendilerine başarılar dilerim." 



Yeni başkan Sezer Durmuş, bu önemli görevi devralmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Ben öncelikle katılan tüm partililerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte hepimize destek olan ilçe başkanımıza ve yönetim kuruluna, eski başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu süreç hepimize hayırlı uğurlu olur" dedi.

DALAMAN’DA KANALA UÇTULAR: 2 ÖLÜ DALAMAN’DA KANALA UÇTULAR: 2 ÖLÜ