Muğla'da, uluslararası Gayrimenkul firması olan Coldwell Banker'ın Dalaman şubesi açıldı. Mustafa Altaş'ın sahibi olduğu Coldwell Banker VIP Gayrimenkul Dalaman, uluslararası marka güvencesiyle Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı alanlarında yerli ve yabancı müşterilerine hizmet veriyor. 

Genel Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaleti Madison şehrinde bulunan Coldwell Banker, 1906 yılında Colbert Coldwell ve Arthur Banker tarafından San Fransisco eyaletinde kuruldu. 49 ülkede 3 binin üzerinde şubesi bulunan Coldwell Banker, Mustafa Altaş öncülüğünde, Dalaman şubesini de açmış oldu.

MUHAMMET KARAKUŞ BİR KEZ DAHA SEÇİLDİĞİNDE NELER YAPACAĞINI AÇIKLADI MUHAMMET KARAKUŞ BİR KEZ DAHA SEÇİLDİĞİNDE NELER YAPACAĞINI AÇIKLADI



RESMİ AÇILIŞI YAPILDI

Coldwell Banker VIP Gayrimenkul'un, Dalaman Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan ofisinde 28 Eylül 2019 Cumartesi günü resmi açılışı yapıldı. Davete, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz, Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Başkanı Gökhan Taş, birçok iş adamı ve STK temsilcileri katıldı.



BAŞKAN MUHAMMET KARAKUŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Coldwell Banker VIP Gayrimenkul'un açılış töreninde konuşan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, "Tüm misafirlerimizi saygıyla selamlıyorum, hepinize hoşgeldiniz diyorum" dedi. Karakuş konuşmasına, "Dalaman'a böyle bir yatırımı yapan Mustafa Altaş kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum. Dalaman'ın çehresinin değiştiğini gün itibariyle görüyoruz. Böyle bir yatırımcı firmanın burada olmasından dolayı, böyle bir iş yerini Dalaman'a açmasından dolayı Mustafa Altaşa teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Başkan Muhammet Karakuş, açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, Coldwell Banker VIP Gayrimenkul'un Dalaman'a hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.



GÖKHAN TAŞ; "1 YIL SONRA TÜM DALAMAN SOKAKLARI MAVİYE BOYANMIŞ OLACAK"

Açılış töreninde konuşan Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Başkanı Gökhan Taş, davete katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Taş, Coldwell Banker'in Türkiye'de 6 yıldır faaliyette olduğunu ve 107 ofisle hizmet verdiklerini belirtti. Dalaman'da da ofis açmanın hayalleri arasında olduğunu belirten Gökhan Taş, 1 yıl sonra Dalaman şubesinin başarıya ulaşmış ve tüm Dalaman sokaklarını maviye boyamış olacağını umduklarını belirtti.



COLDWEL BANKER DALAMAN'IN SAHİBİ MUSTAFA ALTAŞ; "BİZ BİR AİLEYİZ"

Açılışta konuşan Mustafa Altaş, "Biz bölgemizde çalışmak için buradayız, buradaki bütün emlakçı arkadaşlarımızla gayrimenkul sektöründe birlikte çalışıyoruz. Bizi kısa zamanda Dalaman bağrına bastı, biz de Dalaman'ı çok sevdik. Ben Dalaman'a aşığıyım. Yanımda, benim Dalaman'da var olmamı sağlayan, başta Prof. Dr. Hüseyin Altaş kardeşime teşekkür ediyorum. Bizler birlikte varolduk, birlikte varolmak istiyoruz, bizi de bağrına basan Dalaman halkına çok teşekkür ediyorum. Biz gayrimenkul sektöründe sadece Coldwell Banker şubesi olarak değil tüm emlak ofisleriyle birlikte çalışıyoruz, birlikte çalışmaya da devam edeceğiz" dedi. 



"KARDEŞİMLE BİRLİKTE DALAMAN İÇİN YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ" 

Coldwell Banker VIP Gayrimenkul'un sahibi Mustafa Altaş'ın kardeşi olan Prof. Dr. Hüseyin Altaş, kardeşiyle  birlikte uzun yıllar Dalaman'ın neden geri kaldığını ve tarımdan başka bir geliri olmadığını düşündüklerini, kendilerine hep Dalaman'ın neden geri kaldığını sorduklarını belirtti. Bu durumu değiştirmek için yıllardır Dalaman'a yatırım yapmak için çalıştıklarını ifade eden Hüseyin Altaş, yatırımlarda da en önemli sektörün gayrimenkul olduğunu ifade etti. 

Dünyanın en güzel yerinin Dalaman olduğunu ifade eden Prof. Dr. Hüseyin Altaş, gittiği tüm ülkelerde Dalaman'ın reklamını yaptığını ve Dalaman'ın doğal güzelliğini bozmadan çok büyük yatırımlar yapılabileceğini ifade etti. 

Açılış töreninde konuşmalardan sonra, hayır duası okunarak kurdele kesimi gerçekleştirildi. Ardından araç konvoyu eşliğinde caddede tur atıldı.