Muğla'nın Dalaman ilçesinde 11 Mayıs 2017 yılında kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz'ın ailesi oğullarının bulunabilmesi için Müge Anlı'ya başvurdu. Üç yıldır oğullarından haber alamayan aile daha önce geçirdiği bir kaza sonucu vücudunun yarısı kısmi felç olan ve zihinsel engeli oluşan Hasan Kiraz'ı bilerek kaybetmekle itham ediliyor. 

Hasan Kiraz kaybolduğu tarihin akşamında babasıyla birlikte evlerine yakın bir mesafede bulunan tarlada çalışıyor ancak eve gideceğini söyleyerek babasının yanından ayrılıyor. Birdaha da kendisinden haber alınamıyor. Emniyet ve jandarma arıyor ancak bulunamıyor. 2014 yılında geçirdiği kaza sonucu görünümünde problemler oluşan ve kısmı felçle sonuçlanan bu durumun yanı sıra kaza sonucu aile ve yakınlarının ifadesine göre hali ve hareketleri de değişiyor. Çevredeki kadınları kendine mani olamayarak taciz etmeye ve insanlara dokunmaya başlıyor. 

CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI

Ailenin ilk şüphelendiği durum kendine hakim olamayan davranışları nedeniyle birini taciz ettiğinin zannedilmesi sonucu başına bir iş geldiği yönünde. Ancak asıl önemli olan kazadan dolayı sigortadan alacağı 231 bin lira tutarındaki paranın Hasan Kiraz ortadan kaybolduktan sonra bulunamaması. Parayı çeken kişi ağabey Hüseyin Kiraz ancak para bulunamıyor. Köylüler de aileyi suçlayarak ağabey Hüseyin Kiraz'ın olaydan sorumlu olduğunu düşünüyor. Aile ise hem kaybolan oğllarına hem de şüpheli olan oğullarına üzülüyor. 

Anne Şirin Kiraz daha önce çalıştığı için oğlu Hasan Kiraz'ın otostopla Marmaris'e gittiğini ancak daha önce hiç gecikmediğini söylüyor.  Telefonla oğullarına ulşmaya çalışan aile farklı zamanlarda farklı yerlerden telefon sinyali aldıklarını ancak çabaların sonuçsuz kaldığını dile getiriyor.