AKŞENER’E DALAMAN’DA PROTESTO ŞOKU AKŞENER’E DALAMAN’DA PROTESTO ŞOKU

Muğla'nın Dalaman ilçesi Karaçalı Mahallesi'nde 6 Şubat Perşembe akşamı saat 22:00'da meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Karaçalı Mahallesi Celal Bayar Caddesi Safir Rezidans önünde meydana gelen kazada, K.E.K. isimli şahısa ait 48 AAU 420 plakalı otomobil ile Abdül Selam Şeber kontrolündeki 35 GE 3890 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Şeber'in kontrolündeki araçta eşi Nazmiye Şeber, kızı ve Emel Babuç'un bulunduğu öğrenildi.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrasında kaza mahaline ambulans ve polis ekipleri yönlendirildi. Kazada yaralanan Nazmiye Şeber ve Emel Babuç sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinden sonra, Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emel Babuç ise buradan Fethiye'ye sevk edildi. Yaralanan vatandaşların durumunun iyi olduğu belirtildi.



KAZAYA NEDEN OLAN ARAÇTA ÇOK SAYIDA ALKOL ŞİŞESİ BULUNDU!

Kazaya neden olan, 48 AAU 420 plakalı otomobilin sürücüsü polis tarafından tespit edilemezken, polisin araç içerisinde yaptığı incelemede çok sayıda alkol şişesi bulundu. Diğer araçta bulunan kazazedeler ise 48 AAU 420 plakalı otomobilin şoför koltuğunda araç sahibi K.E.K.'nin oturduğunu ve kaza sonrasında araçtan inerek olay yerinden uzaklaştığını iddia etti. Edinilen bilgilere göre, K.E.K. isimli vatandaşın daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenildi. İddialar ışığında, kaza tutanağına K.E.K. isimli şahsın adı yazıldı.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.