Muğla'nın Dalaman llçesi Merkez Mimar Sinan Caddesi'nde ikamet eden Gülşen P. (61) komşusu tarafından evinin balkonunda ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 3 ay önce Burdur'un Gölhisar ilçesinden Dalaman'a taşınan ve yalnız yaşayan Gülşen P., komşusu tarafından evinin balkonunda hareketsiz yattığı farkedildi. 112 Acil Çağrı Merkezi ve Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı kontrolde, talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi. İlk belirlemelere göre, Gülşen P.'nin, öğle saatlerinde evinin balkonun temizlik yaptığı sırada fenalaşarak hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Üniversite öğrencisi bir kızı ve bir oğlu olmak üzere iki çocuk annesi olan talihsiz kadının, eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Gülşen P.'nin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün konuyla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

DALAMAN’DA KANALA UÇTULAR: 2 ÖLÜ DALAMAN’DA KANALA UÇTULAR: 2 ÖLÜ