DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Dalaman ilçesi Atakent Mahallesi'nde, dün öğleden sonra saat 15:30 sıralarında, Sevilay Ünal (41) isimli genç kadın, evinde kendini asarak intihar etti. Henüz bilinmeyen bir sebeple intihar eden genç kadın, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden gelen sağlık ekiplerinin yoğun müdahalesi ile önce Dalaman Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünal'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen, uzun süre oksijensiz kaldığı için beyin ölümünün gerçekleştiği ve kurtarılamadığı öğrenildi. 

Muğla'nın Dalaman ilçesinin tanınmış ailelerinden olan, Sadettin Ünal'ın eşi olduğu öğrenilen Sevilay Ünal'ın, Ortaca ilçesinin Güzelyurt Mahallesi'nde yine bölgenin tanınan ailelerinden Halil Önder'in kızı olduğu öğrenildi. 41 yaşındaki genç kadının bir kızı ve üniversite öğrencisi bir oğlu olduğu bilgisine ulaşıldı. 



Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından intihar olayıyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilirken, Sevilay Ünal'ın 28 Kasım 2019 (yarın) tarihinde aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Vefat eden Ünal'ın geride kalan ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.